LOOKBOOK

S/S 2022 kollektion på vores online lookbook

Byd vores nye Spring-Summer ’22 kollektion velkommen.

Wuth Cashmere sort logo
Wuth Copenhagen har kreeret en S/S 2022 kollektion med fokus på feminine silhuetter i den blødeste cashmere kvalitet. Cashmere styles, der passer til enhver lejlighed i de kommende forårsmåneder.
Stribet cashmere pullover fra Wuth Copenhagen. Vores nyeste Spring-Summer kollektion 2022. Mathilde Pullover i Navy og Sea blå.
Wuth Copenhagens nyeste spring-summer kollektion. Dansk cashmere brand med fine forårs styles til kvinder

Vi udvider kollektionen med nye kvaliteter, og ikke mindst med bæredygtighed i fokus. Vi arbejder altid med 100% naturlige materialer. Garnet er både OEKO-TEX certificeret, hvilket sikre at intet af vores garn indeholder kemiske stoffer, som skader helbredet og miljøet, derudover er vi WRAP certificeret, hvilket garanterer ordentlige arbejdsforhold globalt.

Nana T-shirt fra Wuth Copenhagen. Find job hos Wuth Copenhagen
Wuth Copenhagen søger 2 praktikanter. Cashmere cardigan fra Wuth Copenhagen i den fineste gule farve til forår og sommer. 100% premium cashmere.
Doris Pullover fra Wuth Copenhagen 2022 i vores lookbook. Wuth Copenhagen søger 2 praktikanter
Wuth Cashmere sort logo
Og med denne kollektion tager vi udgangspunkt i det skandinaviske udtryk med feminine silhuetter og 100% premium cashmere.
Fladstrikket cashmere hoodie fra Wuth Copenhagens nyeste sommer kollektion 2022.
lookbook 2022 med vores Spring-summer kollektion

Kollektionens farver er inspireret af Skandinaviens blålige nuancer og sarte blomsterfarver, og byder på nye styles i 100% premium cashmere af højeste kvalitet.

Sofia Pullover i vores online lookbook for Spring-Summer 22
Find vores S/S 2022 kollektion med nye farverige styles.
Wuth Cashmere sort logo
Wuth Copenhagen søger praktikanter til vores kontor i Nordvest. Wuth Copenhagen er et dansk cashmere brand.
Følg os og find inspiration på vores instagram med alle vores nye farverige styles. Du kan også finde vores styles i magasiner og online blogs her.