RETURNERING

Har du fortrudt dit køb? Så har du 14 dages fortrydelsesret, fra du har modtaget din vare. Inden de 14 dage er gået, skal du have sendt din vare retur til os. Skriv til vores kundeservice på info@wuthcopenhagen.com.

RETURNERING AF PRODUKTER

Vi tilbyder gratis returnering til alle vores kunder i Danmark. Venligst skriv til os på info@wuthcopenhagen.comså vi kan sende en returlabel til dig. Skriv dit navn og ordre-nummer i mailen. Vi vil derefter sende en retur-label til dig hurtigst muligt.

BETINGELSER FOR RETURNERING

Du må rigtig gerne prøve varen, som var det i en fysisk butik. Du må dog ikke tage varen i brug, eller bare lige prøve-den-for-en-dag, hvis du pønser på at sende varen retur.

Vores betingelser for returnering:
  • Varen skal returneres indenfor 14 dage. Denne periode starter fra den dag, du modtager din ordre.
  • Varen skal returneres ubrugt og ubeskadiget
  • Varen skal returneres i original emballage og med mærkater
  • Du skal sende varerne sammen med en udfyldt returseddel

Når vi har modtaget din vare, tjekker vi den og vurderer varens stand. Hvis varen ikke overholder vores betingelser,  kan det betyde, at du ikke kan få den fulde pris tilbage.

SÅDAN RETURNER DU

Returnering af din ordre:
  • Skriv til os, at du ønsker en returlabel. Og så sender vi en label til dig over e-mail
  • Pak din returvare(r) og sæt din returlabel fast på pakken
  • Gå til din nærmeste GLS Pakkeshop og aflever pakken
  • Husk at bede om en kvittering med et pakkenummer – dette er din forsikring, hvis pakken skulle blive væk

REFUNDERING

Når din returnering er modtaget i perfekt stand, ubrugt, med alle mærkater og den originale kvittering, vil du modtage en mail, der bekræfter din refundering. Du kan forvente pengene retur på din konto indenfor 6-9 arbejdsdage. Refunderingen sker via samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved oprindelig transaktion.

REKLAMATION

Det er vores mål at alle varer bliver leveret i god stand, og vi håber, at du altid er tilfreds med dit køb. Hvis du modtager en vare i en defekt eller beskadiget tilstand, bedes du straks kontakte os. Hvis muligt, vil vi sørge for at sende dig en ny vare eller tilbagebetale for den defekte vare.

 

Returner venligst din ødelagte vare til følgende adresse:

WUTH COPENHAGEN

Rentemestervej 43

2400 København NV

Mærk pakken med: “Reklamation”

 

Send venligst din kvittering med dit navn, e-mail, ordrenummer og beskriv kort, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Hvis du har spørgsmål til din klage, bedes du kontakte os på info@wuthcopenhagn.com.