Cashmere Care Guide

Vi mener at cashmere er en smart investering. Vores cashmere care guide er med til at hjælpe dig med at passe på din cashmere bluser. Da cashmere er en af de mest holdbare fibre vil den rette cashmere pleje få dine bluser til at holde i lang tid. Cashmere er lavet til at holde længe, så følg vores plejeguide for et holdbart stykke cashmere.

VASKNING AF CASHMERE

For at passe på din cashmere bedst muligt, anbefaler vi at vaske din cashmere i hånden. Derudover anbefaler vi altid at vaske det på vrangen i koldt vand, og at bruge et specielt vaskemiddel til f.eks. uld, da almindeligt vaskemiddel kan være for hårdt for cashmere. Læg din cashmere i blød i koldt vand samt en lille mængde sæbe, og skyl derefter ved at lægge i blød i rent vand. Gentag det sidste trin indtil alt sæben er ude af tøjet. Efter vask at tøjet, tryk forsigtigt vandet ud uden at vride det. Vi anbefaler ikke at vaske din cashmere for ofte, og da cashmere er selvrensende kan man med fordel lufte det udenfor for at fjerne lugt eller placere tøjet på badeværelset, mens du tager et brusebad, da dampen virker rensende.

TØRRING AF CASHMERE

Pres forsigtigt vandet ud af din cashmere. Læg din cashmere på et tørt håndklæde for at tørre. Rul håndklædet for at absorbere resten af vandet. Rul håndklædet ud igen og lad dit stykke tøj tørre fladt på håndklædet. Lad det lufttørre, men efterlad det ikke i sollys og tør aldrig din dit cashmere i tørretumbleren da det vil krympe. Undgå at hænge tøjet til tørre på en bøjle da det risikere at strække i cashmeren.

OPBEVARING AF CASHMERE

Når du opbevarer din cashmere, skal du ikke hænge det på en bøjle. Opbevar det sammenfoldet i dit skab, og prøv at holde det fri fra støv og væk fra sollys. Opbevar eventuelt din cashmere med en lavendelpose, da det hjælper med at holde tøjet ekstra friskt og fri for møl.

KÆMNING AF CASHMERE

Det er naturligt at din cashmere vil skabe fnuller med tiden, især i områder med høj friktion. Fjern de overskydende fibre med hånden eller brug vores cashmere kam, der forsigtigt fjerner fnuller. Den specielle kam, som følger med hvert køb af vores cashmere trøjer, er lavet til at fjerne de tabte fibre, så du ikke ødelægger tøjet. Brug aldrig en saks eller et barberblad, da det vil beskadige fibrene eller lave hul i tøjet. Brug kammen regelmæssigt for et friskt og nyt look.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål til vores care guide, eller hjælp til kæmning af din cashmere bluse, så kan du altid kontakte os eller skrive til os, så hjælper vi dig med at besvare og guide dig til de bedste resultater, så du kan have din cashmere bluse i mange år.